24.06.2013 08:38

ROBINSON CRUSO víťazom jednotkového šprintu v Budapešti

ROBINSON CRUSO - reprezentant stajne AUTOOPRAVOVŇA STRNISKO - v sedle s džokejom Zdenkom Šmidom zvíťazil v nedeľu v jednotkových dostihoch na 1200m o 1.080.000 forintov JANEK GÉZA EMLÉKVERSENY v budapeštianskom Kincsém Parku. Realizačný tím okolo trénera Petra Hlavenku tak nadviazal na veľmi úspešnú sobotu z Bratislavy. Okrem tohto triumfu obsadili kone stajne z Lakšárskej Novej Vsi Meny Bay a Ilke aj tretie a štvrté miesto v dostihoch V.kategórie pre nezvíťazivších na 1600m. Jedno druhé miesto si z Budapešti z dostihov II.kategórie na 1400m odniesol aj Connery zo Stajne RATEX trénera a majiteľa Ľudovíta Végha. Podrobné výsledky z Budapešti nájdete tu.

Druhé miesto v severotalianskom Merane získal v dostihoch cross-country na 4000m o 11000EUR šesťročný hnedý valach CROSBY zo stajne GF HARIS GALOPPO SK. Odchovanca Miroslava Pisklu trénuje jeho majiteľka Gabriela Francistyová

Pre doplnenie informácií o úspešných výsledkoch zástupcov slovenského turfu počas uplynulého víkendu treba spomenúť aj sobotňajšie  druhé miesto v Pardubiciach, ktoré v steeplechase dostihoch I.kategórie  na 3300m o 120.000 CZK získal deväťročný CARDAM zo stajne MPL Racing v sedle so svojim trénerom Jaroslavom Brečkom.

 

—————

Späť