21.12.2013 08:08

ENDURANCE MINIGALA 2013

V jednom z najvýznamnejších centier vytrvalostného jazdenia na Slovensku vo Svätom Jure sa v sobotu 14.12.2013 konalo tradičné MINIGALA - vyhodnotenie a ukončenie sezóny vytrvalostného jazdenia.
Najúspešnejším slovenským vytrvalostným jazdcom za rok 2013 sa stala Lucia Starovecká z JŠK PS Farm Svätý Jur. Druhý skončil Mário Hoffmann z JK Napoli Šamorín a tretí Feras Boulbol z Al Asil Club Liptovský Mikuláš. Vytrvalostným koňom roka 2013 sa stala kobyla GAMAAR majiteľky Silvie Potočnej. Najúspešnejším klubom vytrvalostného jazdenia sa v roku 2013 stal JŠK PS Farm Svätý Jur pred Al Asil Club Liptovský Mikuláš a JK Napoli Šamorín. Najúspešnejšou dvojicou v roku 2013 sa stali Lucia Rovná a Kara (Dahoman XI-14) z Monty Ranč Nitrianske Pravno. Najúspešnejšími juniorskými jazdcami sa stali Marika Jantošovičová z DD Ranč Nitra a Simona Chlpáčová z klubu Horskí jazdci. Tretia skončila Lucia Marošová zo Shereen endurance club.

Podrobnejšie na www.infoendurance.sk

Titul Vytrvalostný jazdec roka 2013 získala Lucia Starovecká a obhájila tak svoju pozíciu podobne ako JŠK PS Farm Svätý Jur.

Foto : www.infoendurance.sk
 

—————

Späť


 

TRM

už 6 rokov

partnerom

slovenského

vytrvalostného

jazdenia